/
  • Tervetuloa Hautaustoimisto Biederiin - Tukea ja Palvelua elämän vaikeina hetkinä.

    

   Espoolaisten oma luotettava hautaustoimisto, Hautaustoimisto Bieder, on ollut rinnallasi jo vuodesta 2007. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevassa toimistossamme, mutta olemme myös aina saatavilla verkkosivujemme, puhelimen ja paikan päällä käytävien keskustelujen kautta.

   Ymmärrämme, että hautajaisten järjestäminen voi olla vaativa ja tunteita herättävä prosessi. Tästä syystä olemme omistautuneet tarjoamaan sinulle tukea ja apua koko matkan ajan. Luottamus, hienovaraisuus ja helppous ovat perusperiaatteitamme, ja ne ovat aina ohjanneet toimintaamme.

   Verkkosivuiltamme löydät myös kätevän suunnittelutyökalun, joka antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella hautajaisia omalta kotisohvaltasi käsin. Voit mukauttaa ja valita palveluita, kukkia ja muita järjestelyitä oman tarpeesi mukaisesti. Saat reaaliaikaisen hinnan suunnitelmillesi, joten voit tehdä päätöksiä tietäen, että ne sopivat budjettiisi.

   Hautaustoimisto Bieder on täällä tukemassa sinua ja perhettäsi, kun tarvitset apua hautajaisten suunnittelussa ja järjestelyissä. Ota yhteyttä meihin, ja autamme sinua lämmöllä ja ymmärryksellä, juuri silloin kun tarvitset. Olemme täällä helpottaaksemme taakkaasi ja varmistaaksemme, että voit muistella rakkaitasi kunnioittavalla ja huolettomalla tavalla.

   Hautaustoimisto Bieder - Ymmärrystä ja tukea elämän vaikeina hetkinä.

   Aloita suunnittelu tästä

  • Hautajaiset Espoossa

   Espoossa on viisi hautausmaata ja noin kolmekymmentä evankelisluterilaista kappelia ja kuusi kirkkoa. Varsinaisia siunauskappeleita ovat Espoon siunauskappeli ja Kellonummen kappeli. Kaikissa kirkoissa voidaan järjestää siunaustilaisuuksia.

   Kirkkoon kuulumattomien tai muihin uskontokuntiin kuuluvien vainajien saattotilaisuuksia ei voi järjestää Espoon kappeleissa, sillä seurakuntayhtymä ei vuokraa kappeleita, ellei tilaisuudessa ole evankelisluterilaisia kirkollisia menoja sekä pappia. Espoossa saattotilaisuus on kuitenkin mahdollista järjestää haudalla uurnaa tai arkkua hautaan laskettaessa.

   Kirkkoon kuulumattoman tai kirkosta eronneen siunaus on mahdollista Espoon siunauskappelissa ja Kellonummen kappelissa silloin kun asia sovitaan papin kanssa eikä se ole vainajan oman tahdon vastaista. Tällöin seurakuntayhtymä perii vuokraa kappelin käytöstä.

   Saattotilaisuuden järjestämiseen muualla kuin haudalla on käytettävissä esim. Helsingin Hietaniemen krematorion kappeli ,joka on avoinna kaikille uskontokunnille ja myös uskonnottomille.

   Espoon seurakuntayhtymällä on viisi hautausmaata ja yksi krematorio, joka sijaitsee Espoon siunauskappelin yhteydessä.

   Kirkon hautausmaa Espoon tuomiokirkon ympärillä. Uusia hautoja ainoastaan muistolehdon anonyymialueella.

   Kappelin hautausmaa Espoon siunauskappelin vieressä. Uusia arkku- ja uurnahautoja (saatavuudessa vaihtelua), sirottelualue sekä arkku- ja uurnaosastot espoolaisille sotaveteraaneille.

   Kellonummen hautausmaa Kellonummen kappelin vieressä. Uusia arkku- ja uurnahautoja, lapsimuistolehto sekä anonyymi arkku- ja uurnamuistolehto. Kellonummella on myös tunnustukseton hautausmaaosasto, jossa on arkku- ja uurnahautoja, muistolehto sekä anonyymi sirottelualue.

   Gräsan uurnalehto Olarin kirkon vieressä. Uusia uurnahautoja, kolumbaario, muistolehto ja sirottelualue.

   Tapiolan uurnalehto Tapiolan kirkon vieressä. Uusia uurnahautoja, kolumbaario ja muistolehto.

   Merituhkaus Espoon edustalla on mahdollista sirotella tuhka myös määrätylle merialueelle Käärmesaaren länsipuolella. Alueen kartta ja koordinaatit on saatavana hautaustoimisto Biederistä.

    

   Espoon seurakuntayhtymän hautauspalvelujen varaustoiminta on jaettu kahteen osaan.

   1. Palvelukeskuksen varauspalveluista tehdään varauksia, jotka koskevat:

   • kirkkoa, kappelia tai

   • muistotilaisuutta sekä

   • tuhkausta

   • pappia ja kanttoria

   Varauspalvelu on avoinna ma-ti klo 9-15, ke-to klo 9-12. pe suljettu. 09 8050 2601. hautatoimisto.espoo@evl.fi

   2. Palvelukeskuksen hautatoimisto palvelee

   • hautapaikkaa,

   • arkkuhautausta,

   • tuhkausta

   • uurnanluovutusta ja -laskua koskevissa varauksissa sekä

   • hautojen hoitosopimuksissa

   Hautatoimisto on avoinna ma-ti klo 9-15, ke-to klo 9-12. pe suljettu. 09 8050 2200. hautatoimisto.espoo@evl.fi

   Espoossa on asukkaita 292 796 (v.2020), joista evankelisluterilaisen kirkon jäseniä on noin 55,6 %. Vuotuinen kuolleisuus Espoossa on 1522 vuoden 2019 tasolla.

  • Bieder Kukkapiha Espoo Bemböle

   Bieder Kukkapiha on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

   Ma-Pe 9:00-19:00, La 9:00-18:00, Su 9:00-17:00

   Puhelin 010 778 7794

   kukkapiha@bieder.fi

   Käyntiosoite: Kuninkaantie 2, 02740 Espoo