• Hautaamisen uusi aika Turussa

  Turun hautaustoimistorintamalla tilanne on tällä hetkellä hyvin samankaltainen kuin vielä viisi vuotta sitten pääkaupunkiseudulla. Alueella toimii useita pitkät perinteet omaavia hautaustoimistoja, joiden toimintatapaan ei kuulu ilmoittaa julkisesti tuotteiden ja palveluiden hintoja. Kokemuksemme mukaan tämä tarkoittaa useimmiten asiakkaille korkeita hintoja ja piilokustannuksia.

  Pääkaupunkiseudulla viimeisen viiden vuoden aikana markkinassa on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Vertailtavuuden suhteen tilanne on nyt pääkaupunkiseudulla merkittävästi parempi. Lähes kaikki hautaustoimistot ilmoittavat hintansa nyt verkossa, jolloin hintavertailu on omaisille helppoa. Kukapa haluaisi enää lähteä kiertelemään hautaustoimistoja saadakseen hinnat selville. Kuoleman kohdatessa omainen on usein niin suruissaan, ettei jaksa kertoa toiveistaan kuin yhdelle hautaustoimistolle. Pääkaupunkiseudulla useimmat toimistot paketoivat nyt peruspalvelut kokonaisuuksiksi, joista on helppo valita. Hautaustoimisto Bieder on ollut yksi merkittävä muutosvoima asiassa.

  Hautaustoimisto Bieder laajentaakin toimintaansa nyt Turkuun.

  Toimimme Turussa Turun Hautaustoimisto Bieder nimellä. Haluamme tuoda läpinäkyvyyttä hinnoitteluun ja helppoutta tilaamiseen. Internetsivujemme kautta näet etukäteen mitä mikin maksaa. Olemme paketoineet hautaamiseen liittyvät palvelut selkeiksi kokonaisuuksiksi, paketeiksi. Valitset vain kappelin ja arkun niin hinta on jo tiedossasi, kertoo hautausalan yrittäjä Juha Kumara.

  Muita edullisempi hinta perustuu siihen, että omaiset itse perehtyvät valikoimaan ja tekevät valinnat verkossa. Hautausasiantuntijamme neuvovat ja auttavat mielellään valinnan tekemisessä puhelimitse. Tilaaminen tapahtuu joko netin, sähköpostin, puhelimen tai chatin kautta. Varsinaista toimistokäyntiä ei enää tarvita. Haluamme helpottaa merkittävästi hautajaisten järjestämistä sekä lisätä hautajaisiin liittyvien kustannusten ennakoitavuutta, toteaa toimitusjohtaja Jussi Rasa

  Lisätietoja.

  Juha Kumara juha.kumara@bieder.fi tai 010 778 7784

  Jussi Rasa jussi.rasa@bieder.fi tai 010 778 7773

  Turun Hautaustoimisto Bieder

  Kauppias Hammarin katu 38 20720 Turku

  www.turunhautaustoimisto.fi,

  turunhautaustoimisto@bieder.fi

  puh. 010 778 7747